Menü

Weboldal újratöltése

Elérhetőségek

Tel.: +3662 / 545 - 342
Fax.: +3662 / 544 - 580
E-mail:
alapitvany [@] allergiasgyermekekert.hu
Levelezési cím:
6720 Szeged, Korányi fasor 14-15.

Térkép hozzánk

Partnerünk a gyógyításban

Aranyklinika

Tisztelt Látogatók! Kedves Szülők, eddigi és leendő Támogatóink!

Dr. Novák ZoltánTisztelettel köszöntöm az Allergiás és Légúti Betegekért Alapítvány honlapjának minden kedves látogatóját!

Az allergiás betegségek gyakorisága az utóbbi évtizedekben ugrásszerűen megnövekedett, többen az allergiát a XX- XXI. század pestisének tartják. A szülők akár allergiás, akár fertőzéses okból kialakuló légúti tünetek miatt keresik fel gyermekükkel leggyakrabban orvosukat. Ennek megfelelően elmondható, hogy szinte nincs olyan család, melyet a betegség valamilyen formája ne érintene, az esetek egy jelentős részében kifejezett egészségügyi és szociális gondot, anyagi terhet is okozva a családok számára.

A légúti és allergiás betegségekkel foglalkozó szakemberek feladatuknak érzik a mindennapi betegellátás mellett a betegek, szülők oktatását, az új kezelési eljárások felkutatását, megismertetését, a beteg gyermekek közösségi beilleszkedésének támogatását. Szeretnénk elérni, hogy a tünetek és a gyakran szükséges gyógyszeres ellátás ellenére a gyermekek teljes életet élhessenek, mindennapi tevékenységükben állapotuk ne korlátozza Őket.

Az említett okból évekkel ezelőtt segítőkész emberek létrehozták alapítványunkat, melyet igyekszünk a felsorolt célok elérése érdekében működtetni. A kezdetektől, a betegellátás javítására, betegoktatásra és a célok megvalósítására fordított összegek ellenére az önzetlen támogatók adományaiból, szakmai rendezvények bevételeiből, az adó 1%-os felajánlásaiból az Alapítvány vagyonát sikerült jelentősen fokozni.

Nagy örömünkre szolgál, hogy új honlapunk megszerkesztésével naprakész információt szolgáltathatunk az érdeklődőknek szervezett programjainkról, Alapítványunk életéről. Ezért kérem, hogy látogassák rendszeresen, ha kérdésük lenne, a megadott elérhetőségeken keressenek bennünket.

Bízunk abban, hogy a jövőben is számíthatunk szíves támogatásukra, hogy céljainkat megvalósíthassuk, és a kapott összegeket az allergiás és légúti betegségben szenvedő gyermekek javára fordíthassuk.

Szeged, 2012-02-23

Dr. Novák Zoltán aláírás              

Dr. Novák Zoltán
Az Alapítvány kuratóriumának titkára

Asztma, allergia, gyermektüdőgyógyászat, szénanátha, rhinitis, fulladás, nehézlégzés, tüsszögés, bronchitis, hörghurut, laryngitis, gégegyulladás, gyermekkori asztma, gyermekkori allergia, ételallergia, tejallergia, tojásallergia, bőrteszt, köhögés, tüdőgyulladás, pneumonia, ekzema, dermatitis, bőrkiütés, csalánkiütés, urticaria, gyermekkori tüdőbetegségek, antihisztamin, orrfolyás, szemviszketés, sípolás, sípoló légzés, orrdugulás, orrmosás, inhalációs steroid, steroid terápia, hörgtágító, rohamoldó, Gyermekorvos, gyermekgyógyászat, köhögés, tüdőgyógyászat, csecsemőfejlődés, légzésfunkció, tüdőgyulladás, hörghurut, orrfolyás, szemviszketés, könnyezés, bőrelváltozás, kiütés, ekcéma, pollen, házipor, penészgomba, ételallergia, laryngitis, gégegyulladás, ugató köhögés, krupp, croup, magánrendelés, magánklinika, légúti